Evenement informatie

Trio Triathlon

Trio-triathlon is een manier om samen met vrienden, familieleden, collega’s, buren, enzovoort op het prachtige parcours door en om Oud Gastel een sportieve prestatie neer te zetten. Meedoen is in dit geval nog veel belangrijker dan winnen!

Ga met een team aan de slag om de triathlon te volbrengen! Met drie deelnemers neemt ieder 1 onderdeel voor zijn of haar rekening. De trio triathlon wordt aangeboden op de 1/8e afstand. Ofwel:
– 500m zwemmen
– 20km fietsen
– 5km hardlopen
In de wisselzone wordt er gewisseld van teamgenoot en gaat de ander aan de slag. In het laatste gedeelte van het hardlopen is het mogelijk om met elkaar weer aan te sluiten en met elkaar te finishen!

Enkele voordelen van een trio-triathlon zijn:
• Je maakt kennis met de sport en je kan de sfeer proeven.
• Je wil als triatleet nog één keer genieten van de unieke ervaring
• Je bent een team: samenwerking staat dus centraal.

De bedoeling is uiteindelijk dat er een team samengesteld wordt van één persoon die het zwemonderdeel beheerst, één persoon die het fietsonderdeel beheerst en één persoon die kan hardlopen. Het gaat niet om het neerzetten van een topprestatie. Het gaat om het nog kunnen genieten van de unieke sfeer.

Wij zien de trio-triathlon als het toetje van onze triathlon-dag, en tevens als een geweldig feestje. De sfeer is ontspannen. Er is veel publiek, veel lokale deelnemers,, de gezelligheid staat voorop.

Je kunt hier: Inschrijven

Trio Triathlon